• Wij komen bij u op locatie

  • Wij koken voor u en uw gasten

  • Wij nemen alle afwas weer mee

  • Enige wat u hoeft te doen is genieten

Wie zijn wij?

Fiësta Grill Brabant is franchisenemer van Fiësta Grill BV te Ospel, Limburg. Fiësta Grill BV begon haar activiteiten in 2008 en heeft in de jaren een groot klantenbestand aan zich weten te binden. Door de toenemende aanvragen in Brabant is er voor gekozen om vanuit Eindhoven de klanten in Brabant nog beter te bereiken. Jacobien en Mark Kok zijn in 2014 begonnen met Fiësta Grill Brabant en hebben samen met het team hun eigen identiteit weten te geven aan het concept. Dat het concept in Brabant en ook in de andere provincies en landen zoals België en Duitsland aanslaat, blijkt uit het steeds groeiende klantenbestand die via de mond tot mond reclame bij Fiësta Grill terecht komen.


Fiësta Grill Brabant brengt op elk feest direct een bijzondere sfeer met zich mee, de grote pannen op de grote olietonnen is een niet te missen element waarbij u en uw gasten op ongedwongen wijze kunnen genieten van de heerlijkste maaltijden. Wij houden uiteraard ook rekening met de wensen van vegetariërs en voedsel allergieën.


Tot slot, het enthousiaste team van Fiësta Grill Brabant bereidt al het eten ter plaatse en neemt na afloop alle afwas weer mee, u heeft er geen omkijken naar.